DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 08.10.2023 10:14

Zorcu'dan Yeni Sezon Müjdeleri

Mustafa Zorcu Yoğun talep karşısında 2 bini aşkın uçuşla kapasite artıran SunExpress'in 500 bin ek koltuk koyduğu müjdesini verdi. Ayrıca yılı 12 milyon yolcuyla kapatmayı hedefleyen şirket, uçuş ağına da 15 yeni rota ekledi

Zorcu

Bölgemizin öndegelen turizm ve seyehat firması Fark Travel'in sahibi Mustafa Zorcu , “Türk turizm sektörü, 60 milyon turist hedefine koşar adım ilerliyor.” müjdesi ile yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulundu. Zorcu, “Yaz sezonunu ekim sonuna uzatan sektör, kış için de çalışmalarını hızlandırdı. Yoğun talep havayolu firmalarında kapasite artışlarını beraberinde getirdi. Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, yüksek talep karşısında 2 bini aşkın uçuşla kapasite artışına gitti. Şirket, turizmi tüm yıla yaymak amacıyla kış kapasitesini de artırarak uçuş ağına 15 yeni rota ekledi.”dedi.

 

12 MİLYON YOLCU HEDEFİ
Zorcu açıklamasına şöyle devam etti. "Güzel bir yaz sezonu geçirdik. Bu yüksek talebin devamı için kış sezonuna yönelik de kapasite artışına gidiliyor. Bu kapsamda 2 binden fazla ek uçuş planlandı.. Eylül-aralık dönemi için 500 binden fazla ek koltuk sunuldu." dedi. Bu yıl yolcu trafiğinde hedeflerinin üzerinde bir performans gösterdiklerinin altını çizen Zorcu "Yıl sonunda 12 milyon yolcu hedefinin aşılacağı öngörülüyor" şeklinde konuştu. Zorcui, bu kış Üsküp, Abu Dabi, Şarm El-Şeyh, Sofya, Krakow ve Kıbrıs gibi yeni destinasyonları Antalya ve İzmir ile bağlanacağını bildirdi.

 

FARK TRAVEL

Hacıhalil, Hacı Halil Mh. İsmet Paşa Cd, Karşısı No:450-C Gebze/Kocaeli
(0262) 642 57 57

 


Anahtar Kelimeler: Zorcu' Sezon Müjdeleri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.