DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 27.12.2023 09:23

Zengin: Bakan Dediğin Böyle Olur

Bakan Yerlikaya organize suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçları polis teşkilatına aktardı, sosyal medya bu uygulamayla sallandı.

Zengin: Bakan Dediğin Böyle Olur

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütlerine yönelik operasyonlarda ele geçirilen 23 araç mahkeme kararıyla emniyete verildiğini duyurması sosyal medya gündeminde de ilk sırada yer aldı. Bölgemizin iş ve spor dünyasının en önemli isimleri arasında başı çeken, golün kralı İdris Zengin Bakan Yerlikaya'nın bu uygulamasını takdir etti. Bakanın bu uygulamasından duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren İZ Rentacar Sahibi İdris Zengin, “Suç örgütlerine yönelik operasyonlarda ele geçirilen 23 araç mahkeme kararıyla emniyete verildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Bundan böyle bu araçlar suç örgütlerinin değil, polisimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacak Bakan dediğin böyle olur işte”  ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler: Zengin: Bakan Dediğin Böyle

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.