AKTÜEL

AKTÜEL Haberleri
Tarih: 07.07.2022 18:08

Zengin Ailesi'nden Bayram Mesajı

Bölgemizin iş, spor ve cemiyet adamı İdris Zengin ailesi ile birlikte tüm vatandaşların ve yakınlarının Kurban Bayramını Kutladı.

Zengin Ailesi

Örnek aile insanı olarakta bölgemizde nam salan İdris Zengin mesajında, "Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bütün halkımızın ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler: Zengin Ailesi' Bayram Mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.