Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 03.09.2022 11:27

Yücel Bektaş'tan Kamuoyu Duyurusu

MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş partililerin toplu istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek bir kamuoyu duyurusu yaptı.

Yücel Bektaş

Bektaş duyurusunda şu ifadelere yer verdi...

 

Gazete Haberlerinde çıkan MHP Darıca'da toplu istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. 
Adı geçen yedi isimden altısı 10.05.2022 tarihinde Darıca İlçe Yönetim Kurulu kararı ile yönetim kurulu üyeliklerinden düşürülmüştür.

İstifa edilebilmesi için bir hakkın olması gerekir. Yönetim kurulu üyesi olmayan kişilerin istifa etmesi mümkün değildir.

Ülküdaşlarımızın ve basın mensuplarının MHP Kocaeli teşkilatlarına yönelik sistemli algı operasyonları, linç kampanyaları, yalan rüzgarları, itibar suikastları, her gün bir yenisi servis edilen, adeta FETÖ taktiklerini aratmayan şaibe ve şüphe yüklü iddialara karşı tedbirli olması gerekmektedir. 

MHP Darıca İlçe Teşkilatı olarak Liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin emrinde, İl Başkanımız Yunus Emre KURT'un öncülüğünde Cumhur İttifakı ve partimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 


Anahtar Kelimeler: Yücel Bektaş' Kamuoyu Duyurusu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.