Tarih: 13.01.2023 08:47 Güncelleme: 13.01.2023 08:51

Yılmaz Kardeşlerden Davet Var

ocaeli 1 .Amatör B Grubu'nda Darıca Türkelispor ligin son maçında şampiyonluk ipini göğüslemek isterken Nene Hatun Stadı'nda ki maça Yılmaz Kardeşlerden de davet var.

Yılmaz Kardeşlerden Davet Var

Geçtiğimiz hafta İzmit Selanikspor'u 8 golle geçerek ligin son haftasına lider giren Darıca Türkelispor, Nene Hatun Stadı'nda 26 puanlı 5.sırada yer alan Çerkeşlispor'u konuk edecek. 41 puanla en yakın takipçisi Eşmespor'un 2 puan önünde yer alan Darıca Türkelispor, Çerkeşli karşısında 1 puan alırsa şampiyonluğunu ilan edecek.  Şampiyonluk yolunda en büyük destekçi isimlerin başında bulunan Darıca Türkelispor Kulüp Başkanı Kenan Özçelik, Asbaşkan Ferhat Yılmaz ve her daim takımın yanında olan  Murat Yılmaz bu maç öncesi Darıca protokolü ve sporseverlere yönelik davetlerini sürdürüyor. Nene Hatun Stadı'nda saat 17.00'da başlayacak karşılaşmaya başta Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık olmak üzere birçok kentin önde gelen isimlerin katılması bekleniliyor.


 


Anahtar Kelimeler: Yılmaz Kardeşlerden Davet

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.