Tarih: 24.06.2024 14:54

Yıldıztekin İYİ Parti'den İstifa Etti..İşte Yeni Partisi

Son yerel seçimlerde İYİ Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Gencay Yıldıztekin partisinden istifa ettiğini açıkladı. İşte o açıklama....

Yıldıztekin İYİ Parti

Bugüne kadar üyesi olduğum İyi Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. İstifamızın ardından Sn. Yavuz Ağıralioğlu ile hareket edeceğim. Sn. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek için, Türkiye’nin sıkışmışlığından kurtulması yolunda yerimi alacağım. İyi Parti’de geçirdiğim süre boyunca edindiğim tecrübelere, tanıştığım değerli insanlara, 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti’nin Türkiye genelinde aldığı sonucun üzerine çıkmamıza vesile olan gönüllülerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. İlerleyen günlerde, daha detaylı bir açıklamayı düzenleyeceğimiz basın toplantısında yapacağımı belirtmek isterim. Bu süreçte bana gösterilen anlayış ve destek için teşekkür ederim.


Anahtar Kelimeler: Yıldıztekin Parti' İstifa .. Partisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.