Tarih: 10.04.2023 00:06

Yıldızlı Sevincini Babasıyla Paylaştı

Vekil adaylığının belirlenmesinin ardından 2.sırad yer bulan Harun Yıldızlı sevincini paylaşmak için babasının mezarı başına gitti. Vekil Adayı Yıldızlı babasına itafen şu ifadelerde bulundu

Yıldızlı Sevincini Babasıyla Paylaştı

Vekil adaylığım belli olduktan sonra Ankara’dan yola çıktım. Akşam üzeri İzmit’e ulaştım. Müjdeyi babamla paylaşmak istedim. Eminim ki bu habere em çok babam mutlu olurdu. Kocaeli örgütlerinin 36 yıllık hasretini sona erdirdik. Örgütlerde görev isimlerin genel merkezimiz tarafından değer görmesini sağladık. Kocaeli’de örgüt emekçilerini, sokaktan gelenleri, emek harcayanları, mücadele edenleri, sosyal demokrasiye gönül verenleri Ankara’da temsil etmeye sıra geldi.

Ben sosyal demokrat bir babanın, Rafet Yıldızlı’nın evladı olarak açtım gözlerimi dünyaya. Bugün geldiğim bu nokta, aldığım bu görev onun eseri. Bugüne kadar Yıldızlı ismine layık olmak için çabaladım. Babamın bana aşıladığı siyasi görüşleri içimde büyüttüm ve bu mücadeleye gönül verdim. Bugünden sonra da doğru bildiğim bu yolda yürümeye devam edeceğim.

Biz 14 Mayıs seçimleri için Türkiye’ye bir söz verdik. ‘Bahar gelecek’ dedik. Bugün rahmetli babamın kabri başında ben sözümü yineledim. ‘Sana söz baba, durmayacağım. Sana söz yorulmayacağım. Bana öğrettiğin her şey için minnettarım…’


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.