DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 22.11.2022 18:04 Güncelleme: 22.11.2022 18:12

Yıldırım Sanayi'de Çalıştı

Saha çalışmalarına hız kazandıran MHP Darıca ilçe Başkanı Mustafa Yıldırım bugün Darıca Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yıldırım Sanayi

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Danışma Meclis Toplantısı'nda saha çalışmalarının öncelikli olduğunu ifade eden MHP Darıca MHP İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, siyaseti masa başında değil, ile halkının içinde, esnafın yanında, sivil toplum kuruluşları buluşmaları ile yapılacağının sinyalini vermişti. Pazar günü yapılan toplantının hemen ardından haftanın ilk günü hane ziyaretleri gerçekleştiren MHP'li İlçe Başkanı Yıldırım bugünda Darıca Küçük Sanayi Sitesi esnafını gezdi. Bu ziyaret programı çerçevesinde partisinin yönetim kurulunda yer alan Ali Arslan' tarafından faaliyeti sürdürülen Doğuş Makina'yı da ziyaret eden Başkan Yıldırım burada çalışanlarla ve Arslan'da uzun süre sohbet etti. Başkan Yıldırım'ın saha çalışmalarına ara vermeden devam edeceği de belirtildi…

 


Anahtar Kelimeler: Yıldırım Sanayi' Çalıştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.