ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 21.03.2023 19:41 Güncelleme: 21.03.2023 19:43

Yıldırım: Çayırova'dan daha iyi bir takım yok

Bugün Pizza Bulls ile oynayacakları maç öncesi muhabirimiz Adnan Ayvaz'a açıklamalarda bulunan Yıldırım ve Kosi temsilcimizi yere göğe sığdıramadı.

Yıldırım: Çayırova

 

Gaziantepspor Basket Antrenörü Ali Yıldırım ve Yardımcı Antrenörü Kaan Kosi geçtiğimiz haftasonu temsilcimiz Çayırova Belediyespor ile oynadıkları maçıo değerlendirirken finallerde de temsilcimizin üst lige çıkması en güçlü ekip olduğunu ifade ettiler. Başantrenör Yıldırım, "Çayırova karşısında maça iyi başladık. Ancak rakibimizin gücü ve tecrübesi ortada. Gerçekten tecrübeli oyun açısından çok zengin bir kadroya sahipler. Her nekadar ilk periyotta başa baş bir oyun ve skor tuttursakta Çayırova tecrübeli oyuncuları ile istedikleri gibi oyunun akışını değiştirebiliyorlar. Bunu bize karşıda uyguladılar."dedi Yardımcı Anrenör Kaan Kosi'de "Çayırova takımı iyi yada kötü bir oyun oynama hedefinden çok kazanmaya odaklı bir oyun anlayışı sergiliyor. Zaten önemli olan da maçı kazanmak. Bunu da tecrübeli oyuncuları ile rahat bir şekilde sağlıyorlar."dedi. Başantrenör Yıldırım, Pizza Bulls maçına ilişkin ise, "Biz üst ligede ki takımımıza göre hareket ediyoruz. Öncelikli olarak onlara lazım olan oyuncuları ayrı tutup oraya yönlendiriyoruz. Her zaman aynı kadro ile oynama şansı elde edemiyoruz. Üst lig de ki takıma odaklı bir kurgumuz ve kadromuz oluşuyor. Bu bazen 2.Lig takımımıza olumsuz bazen de olumlu yansıyor. Bugün kazanamadık."dedi.
Yıldırım final maçlarına ilişkin, "Çok iyi takımlar var. Finalin kimin oynayacağı yönünde bazı takımların isimlerini de söyleyebilirim. Ama finali kim kazanır, kim üst lige çıkar diye sorarsan Çayırova takımını ayrı tutarım. Gerçekten çok tecrübeli bir kadro yapısı var. Maç kazanmak adına her türlü deneyime sahipler. Lig de Çayırova'dan daha iyi bir takım bana göre yok."dedi.


Anahtar Kelimeler: Yıldırım: Çayırova' takım

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.