Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 09.05.2024 09:49 Güncelleme: 09.05.2024 09:55

Yetkililer O Okula El Attı

Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu olarak bilinin önümüzde ki eğitim öğretim döneminde ilkokula dönüştülmesi planlanan okua ilişkin şikeyetlere çözüm getirilmeye başlandı

Yetkililer O Okula El Attı

Zeki Gezer İlkokulu ile arasında sadece bir duvar olan Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu fiziki konumu nedeniyle başta mahalle sakinleri olmak üzere birçoık kesim tarafından şikayetlere konuediliyordu. Kimliği belli olmayan şahırslar tarafından okul giriş demir kapısı söküldüğü, okul camlarının kırıldığı başta bahçesi ve okul koridorlarının pislik içinde olduğu belirtilen okula yetkililer el attı. Dün Darıca Belediyesi çalışanları tarafından bahçesinin ve spor sahasının yıkanarak temizlendiği görülürken kimliği belirsiz kişilerin içeri girmemesi için tamir edilen demir kapıya asma kilit tytaklıldığı da görüldü. Kırık camlarının de değiştirildiği tespit edilen okula atanan kurucu müdürün işbaşı yaparak eğitimn ve öğretim dönemine kadar okulda mesai yaparak okulu kontrol altına aldığıda belirtildi. Osmangazi ilkokulu olarak yeni dönemde eğitim ve öğretim faaliyetine başlamsı beklenen okul mahalle deki diğer ilkokullarının öğrenci yükünü hafifletmesi bekleniyor.

 

 


Anahtar Kelimeler: Yetkililer Okula

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.