Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 23.08.2022 08:46

Yerin Dibine Girdi!

Çayırova'da yapımına hızla devam edilen Kent Meydanı projesinde cami altına inşa edilecek katlı otopark için yüzeyden metrelerce aşağıya kazım işlemi tamamlandı. Kentin trafik ve park sorununa çözüm getirecek proje hızla ilerliyor

Yerin Dibine Girdi!

Çayırova’ya değer katacak kent meydanı projesi hızla ilerliyor. Çayırova Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte şehre kazandırdığı projede yer alan üç katlı otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor.Kent Meydanı, ilçenin kalbinin attığı ve halkın nefes alacağı bir alan haline gelecek. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye 25 bin m² daha yeşil alan kazandıracak projeyi yakından takip ediyor. Çayırova Kent Meydanı; yaklaşık 3000 kişilik camisi, otoparkı, yürüyüş ve bisiklet yolu, kuru havuzu, amfisi, paten pisti, kafeteryası, fitness, dinlenme ve çocuk oyun alanları ile Çayırova’nın yeni çekim ve cazibe merkezi olacak.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Yerin Dibine Girdi!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.