Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 12.06.2023 01:49

Yerel Seçim İçin İlk Aday Çayırova'dan

Henüz yerel seçimlere 9 aydan fazla bir zaman süreci varken, belediye başkanlığı, meclis üyeliği ve muhtarlık için planlama yapanlar süreci bekliyor..

Yerel Seçim İçin İlk Aday Çayırova

Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan seçimlerin aday adayları kamuoyunda erken lanse etmeyi dezavantaj olarak görsede bazı isimler çalışma süreçlerine de erken başlamak adına oluşturdukları partili ve arkadaş grupları içinde aday adaylıklarını yüksek sesle dillendirmeye başladı. Tabi bu girişimin hedefi de belediye başkanlığı yönünde olduğu da kulisler içinde konuşuluyor. Çayırova siyaset camiası içinde bu yöndeki niyetlerini kamuoyu ile paylaşılmasında da sakınca görmeyen siyasetçiler, yine partili arkadaşlarının uyarısıyla haber konusu olmaması yönünde uyarı alıyorlar. Partililer yerel seçim süreci öncesinde gerçekleşecek olan parti kongrelerinde oluşacak yönetimler, ilçe başkanlarının yerel seçime dair alacağı kararlar netleşmeden bu yönde haberlerin yapılmasını da kamuoyu nezdinde geçerli geridönüşü sağlamayacağının altını çiziyorlar…


Anahtar Kelimeler: Yerel Seçim Çayırova'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.