ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 26.03.2023 12:51

Yenmediğimiz Takım Kalmadı

Türkiye Basketbol 2.Ligi C Grubu'nun lideri Çayırova Belediyespor, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu rakibini kendi salonunda adeta bozguna uğrattı.

Yenmediğimiz Takım Kalmadı

 

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı sayılarla geçerken tabelada iki takımın başa baş skorları maçı izleyen sporseverlerde de heyecan yarattı. Her iki takım koçununda da hakemlerin yönetim performansından memnun olmadığı karşılaşmada temsilcimiz farka ikinci yarıda gitti. Temsilcimiz 3.periyotta 28 sayı kaydedrken savunmada da büyük bir mücadele örneği göstererek rakibinin sadace 9 sayı üretmesini sağladı. Fimal periyodunda da aynı başarıyı yakalayan Çayırova Belediyespor ürettiği 29 sayıya karşılık potasında sadece 10 sayı gördü ve karşılaşmayı 92-58 kazanarak rakibina 34 sayı fark attı.

RAMAZAN AYINA RAĞMEN TRİBÜNLER DOLDU
Çayırova Belediyespor, Ramazan ayı olmasına ve maçın iftar vaktine yakın bir saatte olmasına karşılık dolu tribünlerin desteği ile karşılaşmaya çıktı. Çayırovalı basketbolseverler, takımlarını bu maçta yalnız bırakmadılar ve sezonun ilk yarısında mağlup olan temsilcimizin rövanşı almasına tanıklık ettiler.

KOÇLAR GERGİNDİ

Maçın hakem yönetimleri her iki takım koçunun zaman zaman gergin anlar yaşamasına neden olurken parkede de Can Altıntığ ve Barbaros Bozkurt birbirlerinin üzerine yürüdü. Ancak araya giren arkadaşları yaşanan gerginliğin büyümesine izin vermedi. Bu iki oyuncunun agresif oyunları kendilerinide maçın en skorer oyunları olarak istatistiğe yazdırdı.Karşılaşmada takımlar adına da en skorer oyuncular Çayırova Belediyespor adına 21 sayıya Can Altıntığ, Pizza Bulls adına ise 11 sayıyla Barboros Bozkurt oldu. Çayırova Belediyespor 17.hafta karşılaşmasında Ankara TOBB ETÜ Spor Salonu'nda Çözümspor Basket ile 31 Mart 2023 Cuma günü saat 14.00'da karşılaşacak.


Anahtar Kelimeler: Yenmediğimiz Takım Kalmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.