Tarih: 02.03.2024 17:19

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Aktaş Maaşını LÖSEV'e Bağışlayacağını Açıkladı

Darıca Yeni Mahalle Muhtar Adayı Bülent Aktaş, mahalle sakinleri için muhtar seçilmeden gerçekleştirdiği hizmetlerinin bir yenisi daha önce Kocaeli'de hiç görülmedi...

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Aktaş Maaşını LÖSEV

Darıca Yeni Mahalle Muhtar Adayı Bülent Aktaş , 19 senedir lösemili ve kanserli çocuklar ile ailelerine ve kanser hastalarına tedavi ve eğitim hizmetleri sağlayan, gerek maddi gerekse sosyal anlamda onları yalnız bırakmayan LÖSEV Vakfı'na maaşını açıklayacağını belirtti. Darıca'da mahalli seçimler sürecinin en hararetli yaşandığı bu dönemde Yeni Mahalle Muhtar Adayı'nın bu girişimi diğer muhtar adayları arasında sıradışı bir hareket olarak değerlendirirken Aktaş'a olan takdir de ilgi odağı oldu. Henüz muhtar seçimlerinin yapılmadığı, bu dönemde mahalleni başta SEDAŞ, Belediye, İSU gibi birçok probleminin çözülmesinde aracılık yapan ve çözüm noktasında kurumlarla ilişkisini en üst düzeyde kullanan Aktaş, sosyal yardımlaşma ve dayanışma boyutunda da sıradışı bir girişime imza attı. Ülkemizde birçok ailenin en önemnl sorunu haline dönüşen lösemi rahatsızlığı ile mücadelede en önemli kurumsal hizmeti veren LÖSEV' maaşını bağışlayacağını ifade eden Yeni Mahalle Muhtar Adayı Bülent Aktaş, bu çıkışı ile yine bir adım öne çıktı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.