ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 22.01.2023 12:42

Yazık Hocaya

Basketbol kuralları gereği benchte bulunan yedek oyuncular, menajer, yardımcı antrenör, malzemeci, fizyo-terapist ve diğer personelin tüm uygunsuz hareketlerinin cezası hakemler tarafından takımın başantrenörüne yazılıyor.

Yazık Hocaya

Pizza Bulls  ve ardından Üsküdar Belediyespor deplasmanında hakemler tarafından teknik faul alarak saha ihracı alan Çayırova Belediyespor Basket'in  Başantrenörlerine TBF Disiplin Kurulu tarafından sadece kendilerine ceza verilmediği, bench'in diğer bireyler tarafından sergilenen tavırları da kapsadığı belirtildi. Muhabirimiz Adnan Ayvaz'ın Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu Raportörü ile yaptığı görüşmede, “Takımların başantrenörlerinin saha içinde hakemler ve sonrasında disiplin kurulu tarafından aldığı cezalar sadece kendi tavırları dahilinde değildir. Banka bulunan takıma ait hangi birey ceza  yada teknik faul gerektiren bir tavır sergilerse bu başantrenöre yazılır. Çünkü oranın sorumluluğu kendisindedir. ” dedi. Pizza Bull maçında Metin Gezginci'nin, Üsküdar belediyespor maçında Doğan Deniz'in aldığı teknik faul ve disiplin kurulundan aldığı cezanın başrolünde başantrenörlerin mi yoksa diğer bank bireylerinmi rolü olduğu düşüncesi gündeme geldi.


Anahtar Kelimeler: Yazık Hocaya

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.