Tarih: 17.04.2022 20:28

Yaylacık Köylüleri İftarda Buluştu

Darıca'da konuşlu Iğdır İli Tuzluca İlçesi Yaylacık Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği bu akşam iftar programı düzenledi

Yaylacık Köylüleri İftarda Buluştu

Darıca'da konuşlu Iğdır İli Tuzluca İlçesi Yaylacık Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği bu akşam iftar programı düzenledi.

Darıca'da konuşlu Iğdır İli Tuzluca İlçesi Yaylacık Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği bu akşam düzenlediği iftar programında hemşerilerini bir araya getirdi. Dernek Başkanı Salih Günal ve Yönetiminin düzenlediği iftar programı öncesi ilahiler, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu.  Nenehatun Mahallesi Fatih Caddesi Gök Sokak No: 5 Darıca adresinde konuşlanan Iğdır İli Tuzluca İlçesi Yaylacık Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nin iftar programına siyaset ve iş dünyasından birçok isimin katıldı. Darıca'da konuşlu yöre dernek başkanları ve temsilcilerininde hazır bı-ulunduğu programda Başkan Salih Günal tüm davetli ve hemşerilerinin katılımından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Yaylacık Köylüleri İftarda Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.