Tarih: 19.01.2024 18:37

Yamaç Paraşütü Pilotları Darıca'da Uçtu

Gebzeli ve Darıcada ki havacılık sevdalısı yamaç paraşütü pilotları Yelkenkaya'da buluştu

Yamaç Paraşütü Pilotları Darıca

Havacılık sevdalısı pilotlar Yelkenkaya'da yamaç paraşütleri ile uçuş gerçekleştirdiler. Yamaç paraşütü pilotları için yılın birçok zamanında Güney Rüzgarları alıyor olmasını büyük bir fırsat ve imkan olarak değerlendirdiler.
İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinde yamaç paraşütü için güney rüzgarı fırsatı bulmakta sıkıntı çektiklerini belirten THK Darıca Şube Onursal Başkanı Kazım Yıldız, Yelkenkaya'da Take Of Alanı yapılması konusunda girişimleri başlatacaklarının altını çizdiler. Onursal Başkan Yıldız, "İlçemiz tanıtımında büyük fırsatlar doğuracaktır. Yurt içinden ve Yurt dışından Yamaç Paraşütçüleri uçuşlar gerçekleştirilecektir.Yarışmalar,festivaller düzenlenecek olup tanıtom ile beraber bölge esnafı gelir sağlayacaktır.( hoteller restaurantlar vs) Bu sayede yerel ve ulusal basında  ilçemizin tanıtımında yer bulacaktır." dedi.

 


Zafer Saltan
19.01.2024 19:04:43
Tepeye ait ilk uçuş kaydı benden, yıllardır pilot arkadaşlarımızın uçuş gerçekleştirdiği tepemiz havacılık camiasına hayırlı olsun.

Anahtar Kelimeler: Yamaç Paraşütü Pilotları Darıca'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.