Tarih: 28.11.2023 09:07

Yakup Oğuz, “Değişimin Yeni Yüzü olmak için adayım.”

TES-İŞ Sendikası İSAŞ Baş Temsilcisi olarak görev yaparken emekli olan Yakup Oğuz, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Yakup Oğuz, “Değişimin Yeni Yüzü olmak için adayım.”

Değişimin yeni yüzü olmak için aday olduğunu vurgulayan Yakup Oğuz, ”Cumhuriyet Halk Partimizin İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için dosyamızı İzmit İlçe Başkanımız Sayın Gökhan Ercan’a teslim ederek başvurumuzu gerçekleştirdik.
“Güçlü Sosyal Belediye” anlayışı ve “Güçlü Demokratik Meclis” için göreve talip oldum. Kocaeli için değişim vakti olduğuna yürekten inanarak başvurumu gerçekleştirdim. Bu önemli görev için almış olduğum kararda her zaman yanımda olan başta eşim ve ailem olmak üzere tüm dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. “dedi.


Yakup OĞUZ / Özgeçmiş

1972 Van / Erciş ilçesinde doğdu. 1976 yılında ailesi ile birlikte İzmit’e yerleşti.
İlk ve ortaokulu İzmit’te, liseyi Körfez Hereke Nuh Çimento Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde tamamladı.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri bölümünden lisans, Erzurum Atatürk üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği MYO bölümünde ön lisans tamamlayarak İş Sağlı ve Güvenliği Uzmanı oldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Yuvacık Barajı’nın işletmesini yapan İzmit Su A.Ş. (İSAŞ) Baraj Arıtma ve İşletme Ekip Lideri olarak emekli oldu. Son 4 yıl boyunca İSAŞ’ ta örgütlü olan TES-İŞ Sendikası Baş Temsilciliği görevinde bulundu.
Evli ve iki kız babasıdır.


Anahtar Kelimeler: Yakup “Değişimin olmak adayım.”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.