Tarih: 23.07.2024 10:26

Vali Aktaş göreve başladı!

Seddar Yavuz'un yerine Kocaeli Valiliği'ne atanan İlhami Aktaş düzenlenen tören ile görevine başladı.

Vali Aktaş göreve başladı!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Malatya Valiliği’ne atanması sonrası, Kocaeli Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş bugün Valilik binasında düzenlenen törenle görevine başladı. Törene İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bozkurt, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kurum müdürleri ve personel katıldı.

EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ
Personel ile selamlaşma sonrası valilik makamında açıklamalarda bulunan Vali Aktaş halkın huzuru için çalışacaklarını belirterek şunları söyledi, “10 Temmuz 2024 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valisi olarak atanmış bulunmaktayız. Görevimizin başta Kocaeli halkı olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha önce 2 ilde valilik yaptıktan sonra üçüncü görev yerimiz yine çok temalı, kendine özgün sanayinin başkenti olan ülkemiz için çok büyük stratejik öneme sahip olan Kocaeli'de görev yapmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum.


Anahtar Kelimeler: Aktaş göreve başladı!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.