Tarih: 30.10.2023 10:27 Güncelleme: 30.10.2023 10:36

Uzunburun'un Performansı partiyi solladı

Darıca Ak Parti saflarına geçip ardından İlçe Başkanı Şakar'ın yönetim kurulunda yer bulan Metin Uzunburun, partisine kazandırdığı üyelerle parti performansını geride bıraktı.

Uzunburun

Toplumsal ve siyasi çalışmaları ile ilçe de ATOM KARINCA olarak adlandırılan Metin Uzunburun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üye çalışmalarına ilişkin verdiği talimatı yönetim kurulu içinde de, teşkilat genelinde de en yüksek performansta uygulayan isim oldu. Neredeyse hergün birkaç isimi Ak Parti'ye kazandıran Metin uzunburun son 24 saat içinde 2 isimi daha Ak Partili yaptı. Geçtiğimiz hafta Garanti Catering İşletme Sahibi Mustafa Cevikbaş'ın Ak parti'ye geçmesine ilişkin İlçe Başkanı Köksal Şakar, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve meclis üyeleri bir rozet töreni organize etmişti. Ak Parti'nin Darıca'da ki üye çalışmalarında ki genel performansını Uzunburun neredeyse son 24 saatte kişisel performansıyla geride bıraktı. Metin Uzunburun'un bu çalışkanlığı, isteği diğer yönetim kurulu üyelerinin de kişisel performanslarını geride bırakaracak özellikte dikkat çekiyor.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.