Tarih: 30.05.2022 19:57

Ülkenin 4 Yanı Çayırova'yı Konuşacak...Ama...

5 Mayıs 2022 Pazar günü Aydın'da Söke Belediyespor karşısına çıkacak olan Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı şayet 65 sayı ve altında farkla yenilse dahi Balıkesir'de oynanacak final grubuna katılma hakkını kazanacak.

Ülkenin 4 Yanı Çayırova

5 Mayıs 2022 Pazar günü Aydın'da Söke Belediyespor karşısına çıkacak olan Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı şayet 65 sayı ve altında farkla yenilse dahi Balıkesir'de oynanacak final grubuna katılma hakkını kazanacak. İlk maçta Çayırova Spor Salonu'nda ağırladığı Söke Belediyespor'u 131-65'lik skorla deviren ÇESK pazar günü deplasmanda oynayacağı ikinci maç için cuma günü yola çıkacak. Aydın'da kampa girerek maç saatini bekleyecek olan ÇESK Basketbol Takımı kamp öncesi hazırlıklarını ÇESK Genel Koordinatörü Metin Gerginci, ÇESK Basketbol Başantrenörü Selim Sevim, yardımcı antrenör Dilara Karagöz nezaretinde kendi tesislerinde sürdürüyor.

2.LİGE ÇIKARSA ÜLKENİN DÖRT YANI ÇAYIROVA'YI TANIYACAK

Çayırova Belediyespor Basketbol takımı önce play off ardından final gruplarında başarılı olarak 2.Lig'e çıktığı takdirde Kastamonu, Adana, Ankara İstanbul, Aydın, Muğla, Çorlu, Uşak ve Samsun temsilcilerinden oluşan 2 grup halinde oynanan 2.Lig'de mücadele edecek ve aynı zamanda ülkenin birçok şehirinde ilçenin tanıtımana katkı sunacak. Ama öncelikle play off grubunda Söke Belediyespor'u geçmek öncelikli hedef.



 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.