ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 22.10.2023 00:51

Tuzcu'dan Zafer Hamlesi

Çarşamba günü ligde galibiyet yüzü göremeyen Kocael Kağıtspor'a mağlup olan ve 3 haftadır kazanamayan Çayırova Belediyespor'a hamleleriyle 48 saatte zafer yaşatan Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu maç sonunda büyük coşku yaşa

Tuzcu

Takımın gidişatına adeta el koyan ve gerek idari kadroya, gerek teknik ekibe gerekse de oyuncu grubuna direk müdahale ederek  Ankara'da yaşanılan galibiyette birinci dereceden pay sahibi olan ÇESK'in en önemli sorumlularından Belediye Başkan Yardımcısı kenan Tuzcu gelecek maçlar içinde ümit yeşertti.  Başakent'te Ormanspor karşısında oynayacak adroda revizyon yapılması, kazanamayan oyuncu grubuna moral motivasyon sağlanması, perşembe gününden başlayan idari kadro toplantıları ile önemli bir mesai harcayarak Çayırova belediyespor'un galibiyet özlemini gideren Kenan Tuzcu, Ankara'ya da gelerek hem kafileyi yalnız bırakmadı hem de maç boyunca müsabakayı dikkatli bir şekilde takip etti. Oyuncuların önceki dönemde olduğu gibi kazanma özgüveninin sağlanmasında birinci dereceden etkili olan Tuzcu'nun gelecek maçlar öncesinde de takımla birebire ilgisini sürdüreceği öğrenildi. Maç sonunda açıklama yapan Kenan Tuzcu, “Daha da iyi olacağız. Bu galibiyetle tırmanışa geçeceğimize inanıyorum. Gerekli olan eksikliklerimizi gidereceğiz. Oyuncularımıza ve teknik ekibe güvenimiz tamdır.”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Tuzcu' Zafer Hamlesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.