Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 05.01.2024 11:55

Tuzcu'dan Taziye Mesajı

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Tuzcu

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından organize edilen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden kafilenin içerisinde bulunduğu otobüs, Kars’ın Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde kaza yaptı. Alınan bilgiye göre, Derince Belediyesi personeli Ömer Ural’ın kontrolündeki otobüs, Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolda bir anda kaymaya başladı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte önünde seyir halinde olan diğer kafiledeki otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle olay yerinde can pazarı yaşandı. Kaza yapan otobüste ilk belirlemelere göre iki kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi ise yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.


2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yaşamını yitirenlerden birinin 38 yaşındaki belediye personeli şoför Ömer Ural olduğu belirlendi. Diğer yaşamını yitiren kişinin ise henüz ismi belirlenemedi. Kazanın ardından Kars Valiliği'nden de açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında, 'İlimiz Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde saat 07.45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 vatandaşımız vefat etmiş, 8 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş olup tedavileri devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.' denildi.

DERİNCE BELEDİYESİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI
Derince Belediyesi kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden kafile bu sabah 07.45 sıralarında Karakurt mevkiinde kaza yapmıştır.  Belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren şoförümüz Ömer Urağ ve vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

TUZCU'DA TAZİYEDE BULUNDU

Kaza ile ilgili son gelişmeleri takip eden Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Tuzcu'da sosyal medya sayfasından, “Sarıkamış Şehitleri'ni Anma etkinliklerine katılmak üzere Kars'a giden Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Üyelerinin bulunduğu otobüsün kaza yapması sonucu yaşamını yitiren hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.” ifadelerini içeren bir mesaj yayınladı.


Anahtar Kelimeler: Tuzcu' Taziye Mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.