Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 17.02.2023 23:20

Tuzcu Defne'de

10 ilimizi derinden sarsan depremin ilk günlerinde yaraları sarmak adına bölgeye giden Çayırova Belediyesi ekipleri mesai değiştirdi. Yeni ekip arkadaşlarından aldığı görevi sürdürüyor.

Tuzcu Defne

Bölgede enkazdan vatandaşın çıkarılmasından, kent temizliğine, birçok ihtiyacın giderilmesine kadar yaraların sarılma çalışmalarına önemli bir katkı yapan Çayırova Belediyesi Defne'de bir okulun bahçesine kurduğu prefabrik konutları merkeze dönüştürdü. Burada oluşturlan yaşam alanında banyo, tuvalet ve barınma ihtiyaçlarının sağlanması için koordinasyon sağlayan Çayırova Belediyesi'nin yeni ekipleri Belediye Başkan Yardımcısı kenan Tuzcu nezaretinde toplantı gerçekleştirildi. Başkan Yardımcısı kenan Tuzcu, dün gece Defne'ye hareket ederek yeni ekibin görev ve çalışma programını koordine ederek, bölge vatandaşlarının ihtiyaçlarının sağlanması noktasında belediye ekiplerine gerekli talimatları verdi.  Bu akşam Miraç Kandili'ni ekip arkadaşları ile birlikte geçiren Başkan Yardımcısı Tuzcu, mesajını da deprem bölgesinden verdi.  Tuzcu mesajında, "“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Miraç mucizesinin gerçekleştiği bu mübarek gecede, üç ayların içerisinde, tövbe kapıları sonuna kadar açık. Dualarımızı bol bol edeceğiz. Müminlere namaz hediye edilen Miraç gecesinde namazımızı kılacağız. Miraç Kandili’nin gündüzü ve gecesini bu şuurla dolu dolu geçirerek, manevi dünyamızı aydınlatacağız. Miraç Kandili, içerisinde büyük hikmetler biriktiren, mucizelerle dolu bir zaman dilimi. Hassas dönemlerden geçtiğimiz ve mucizelere tanıklık ettiğimiz şu günleri Rabbim, Miraç hürmetine, daha kolay atlatmamızı nasip eylesin. Bu vesileyle başta Kayserili hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadeleri kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: Tuzcu Defne'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.