ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 16.12.2023 11:08
Tuzcu, Aşkına Geliyor

Tuzcu, Aşkına Geliyor

Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde en büyük tutkusu olan maçlarını sürekli takip ettiği Çayırova Belediyespor'un Ankaragücü ile oynayacağı maçı Kenan Tuzcu'da salonda takip edecek.

Çayırova Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde kendisine bağlı birimlerden olan Spor Müdürlüğü çerçevesinde ciddi bir mesaiyi performansı gösterdiği Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı'nın maçlarına görevinden istifa etmesi ve aday adayluğı sürecinden kaynaklı yoğunluk nedeniyle gelemeyen Kenan Tuzcu bu hasrete yarın son veriyor. Çayırova Belediye Başkan Aday ADayı Kenan Tuzcu yarın Çayırova Spor Salonu'nda oynanacak olan ÇESK-Ankaragücü karşılaşmasını tribünde takip edeceği öğrenildi. Takımın istikrarsız süreçlerinde yaptığı hamelelerle ve katkı ile düzlüğe çıkmasında pay sahibi olan isimler arasında başı çeken Kenan Tuzcu, o dönemde takımın galibiyetleri ile seviniyor mağlubiyetleri ile üzülüyordu. Deplasman ve iç sahada ki kar-şılaşmaları eksiksiz taklip eden Tuzcu, bir süredir aday adaylığı çalışmaları nedeniyle salondan ve ÇESK'ten uzak kalmıştı. Tuzcu gönül verdiği ÇESK'in pazar günü oynayacağı 15.hafta karşılaşması için tribünde yerini alması bekleniliyor.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.