Tarih: 05.09.2023 19:56

Türkeli'de NEFES ALMAK Yasak

Yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Darıca Türkelispor, adını taşıdığı ilçede sürdürdüğü kampta sıcak soğuk demiyor.

Türkeli

Gerek fizik kondüsyon gerekse taktik ve teknik çalışmalarına yoğunluk kazandıran Darıca Türkelispor'da kamp performansı zirveye çıktı. 27 kişilik kadrosuyla Sinop'un Türkeli ilçesinde kamp çalışmalarını sürdüren D.Türkelispor'da formayı kapmak adına futbolcular adeta nefes almadan çalışmalarına devam ediyor.

LEVENT HOCA MEMNUN

Takımın Teknik Patronu Levent Tunç oyuncuların kamp sürecinde yansıttığı performanstan oldukça memnun olduğu gözlenirken, forma savaşı veren futbolcuların bu azminin sezon açıldığında takıma olumlu yansıyacağının altını çizdi.

FERHAT YILMAZ SİNOP'A GİDİYOR

Darıca Türkelispor Başkanvekili Ferhat Yılmaz takımın çalışmalarını yerinde görmek ve takıma moral vermek adına cuma günü kamp kafilesini ziyaret edecek.

KENAN ÖZÇELİK'E İLGİ YOĞUN

Darıca Türkelispor'un kamp yaptığı Sinop'un Türkeli ilçesinde protokol mensuplarının ilgisi, kafileye ziyareti ve Kulüp Başkanı Kenan Özçelik'e gösterdikleri alaka, hem moral veriyor hem de kafilede ayrı bir motivasyon yaratıyor.

 


Anahtar Kelimeler: Türkeli' NEFES ALMAK Yasak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.