Tarih: 05.02.2024 07:56 Güncelleme: 05.02.2024 08:04

Türkeli Gösterdi Ama Maçı Vermedi

Süper Amatör Lig B Grubu Temsilcilerimizden Darıca Türkelispor evinde ağırladığı Arslanbey Gençlerbirliği'ni eliboş gönderdi.

Türkeli Gösterdi Ama Maçı Vermedi

İlk yarıda soyunma odasına 2-0 önde giren Darıca Türkelispor, ikinci yarıda skora denge gelse de kazanmayı bildi. Takımın Teknik Direktörü Levent Hoca karşılaşmaya ilişkin olarak, “İlk Yarısını Domine Ettiğimiz Oyunda Devreye 2-0 İle Girdik. Müthiş Sayıda Gol Pozisyonu Sayısı Özgüvenimizi Arttırdı. 2.yarıda Önce Duran Top Devamında Penaltıdan Yediğimiz Gollerle Rakip Oyuna Ortak Olsa da Net Oyunla Kazanmayı Bildik. Bu Galibiyet İle Bir Maç Fazlamız ve ikili Averaj ile Liderliğe Yükselen Takımımız Ligin Bitime 2 Hafta Kala Play Off Grubuna Kalmayı Garantilemiştir. Şimdiki İlk Hedefimiz Normal Sezonu Şampiyon Olarak Bitirmektir. İyi Olanın Kazanmasını Diliyorum. Mücadeleler İçin Oyuncu Grubumu Gönülden Kutluyorum. Her Maç Final...”dedi. Darıca Türkelispor, Çayırovaspor'un BAY geçtiği haftada puanları eşitledi. İki temsilcimiz D.Türkelispor ve Çayırovaspor, en yakın takipçileri Karamürselspor ve Arslanbey Gençlerbirliği'nin 10 puan farkla önlerinde devam ediyorlar. Çayırovaspor ve Darıca Türkelispor ligin bitmesine 2 maç kala gelecek hafta Kuştepe'de final niteliğinde bir karşılaşma oynayacaklar. Karşılaşmayı kazanan takım büyük ölçüde şampiyonluk ipini göğüsleyecek.


Anahtar Kelimeler: Türkeli Gösterdi Vermedi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.