Spor

Spor Haberleri
Tarih: 12.10.2024 23:42
Tunç: Memnunum

Tunç: Memnunum

Darıca Türkelispor Teknik Direktörü Levent Tunç 3 haftayı kayıpsız geçen ve Kocaeli Harbişspor karşısında galibiyete uzanan oyuncuların performansını değerlendirdi.

Başarılı teknik adam Levent Tunç performans değerlendirmesinde, "Takım olarak sahada gösterdiğimiz performanstan genel olarak memnunum. Özellikle hücumda yaratıcı ve etkiliydik, takım savunmasında ise bazı hatalarımız oldu. Bunu Çalışacağız. 4-2’lik sonuç, maç öncesi planladığımız stratejinin sahaya yansımasının bir ürünüydü.Skor Çok Daha Fazla da Olabilirdi. Oyunu domine ettik ve rakibin zayıf noktalarını iyi değerlendirdik. Bu galibiyet, hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımızı gösteriyor ama önümüzde hala uzun bir yol var. Daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz ve bu yönde çalışmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Destekleri bize moral veriyor ve sahada her zaman daha iyi mücadele etmemizi sağlıyor." ifadelerine yer verdi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.