Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 28.05.2022 11:48

Trabzonlular Darıca'da Buluştu

Bölgemizin Trabzonlu İş İnsanları ve siyasileri Darıca Antik Kafe'de bir araya gelrek hem jahvaltı yaptılar hem de Trabzonspor'un şampiyonluğunu konuştular

Trabzonlular Darıca

Türkiye'nin spor dernekler platformunun en önde gelen ismi olan Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş tarafından Darıca Antik Kafe'de organize edilen kahvaltı buluşmasına Kocaeli Ak Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civeler, Kocaeli Ak Parti Eski İl Başkanvekili Miktad Aydın, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel, Mimarlar ve İnşaat Mühendisleri Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Darıca, Gebze ve Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanları, Gebzespor Eski Başkanı Recep Avcı, İş insanları Ekrem Yazıcı, Haluk Koca, Celalettin Kurt'un yanısıra çok sayıda isim yer aldı. Kahvaltı sonrası Başkan Altıntaş davetlilere tek tek söz vererek Trabzonspor'un şampiyonluğu üzerine görüş aldı. Keyifli bir haftasonu yaşayan Trabzonspor sevdalıları yaşadıkları anılarıda anlatarak birlikteliklerin ve şampiyonluk sayıların artmasını temenni ettiler.


Anahtar Kelimeler: Trabzonlular Darıca' Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.