DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 30.03.2023 22:04 Güncelleme: 31.03.2023 00:06

Törk İlk Gözağrısıyla Buluştu

Siyasete Darıca CHP İlçe Başkanı Selman Kösali'nin yönetim döneminde giriş yapan daha sonra partisinin 2 dönem ilçe başkanlığını yapan Yakup Törk Kocaeli milletvekili Aday Adayı olarak partisini ziyaret etti.

Törk İlk Gözağrısıyla Buluştu

Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın en hareketli dönemlerine imza atan, Darıca belediye Başkan Adayı olarak bu görevinden ayrılan Yakup Törk milletvelili aday adayı olarak partisini ziyaret etti. Törk ziyareti ile ilgili olarak, “İlk göz ağrım Siyasete başladığım ve önemli anılar ve yol arkadaşları edindiğim, 2 dönem ilçe başkanlığı yaparken büyük emekler verdiğim Darıca İlçe Örgütümüzü ziyaret ettim. İlçe başkanımız Gökhan Aktaş ve bizleri ağırlayan partililerimize teşekkür ederim.  2019 da Kocaeli genelinde en yüksek oy artışını sağladığımız ilçemizde Genel seçimde de en yüksek katkıyı hep birlikte sunacağız. Birlikte başaracağız...”dedi. Ziyarette eski dönem ilçe başkanları, il başkanları, belediye meclis üyeleri yer alırken düzenlenen programa İlçe Başkanı Gökhan Aktaş evsahipliği yaptı.

 

 


 


Anahtar Kelimeler: Gözağrısıyla Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.