Tarih: 16.09.2024 15:48 Güncelleme: 16.09.2024 15:53

Topal ve Yaman, Kaymakam Kara'yı ziyaret etti

1977 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan Darıca Kazız Karabekir İlkokulu binası 1999 depremiyle iyiden iyiye yıpranmış nihayetinde yıkımı yapılmıştı.

Topal ve Yaman, Kaymakam Kara

2024-2025 Eğitim  ve öğretim yılına yetiştirilerek geçen hafta hizmete açılan okulun son halini Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal Okul Müdürü Yalçın Yaman ile birlikte inceledi. Anaokulundan, tuvaletlere, idari odalardan dersliklere kadar detaylı bir inceleme yapan Muhtar Sıddık Topal daha sonra Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'yı Okul Müdürü Yalçın Yaman ile birlikte ziyaret etti. Okulun önünde ki caddenin eğitim saatleri arasında trafiğe kapatılması yönünde talepte bulunurken Kaymakam Kara, bu talebe duyarsız kalmadı ve konuya ilişkin bir inceleme raporu hazırlanmak üzere talimat verdi. Ayrıca okula resmi bir açılış töreni yapılması yönünde de talepte bulunan Topal ve Yaman'a, Kaymakam Kara, Milli Eğitim Bakanı ve valinin programlarına göre bir tarih belirlenmesi yönünde çalışma başlatabileceklerini söyledi.

 


Anahtar Kelimeler: Topal Yaman Kaymakam ' ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.