SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 06.08.2024 09:14

Tek Çare İslam Birliği

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını icra etti. Toplantı da İlçe Başkanı Erkan Vural, Genel ve yerel gündeme ait değerlendirmelerde bulundu.

Tek Çare İslam Birliği

"Hamas Lideri İsmail Haniye’nin Tahran’da gerçekleştirilen alçakça bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz. İsmail Haniye’nin şehit edilmesi, Gazze’deki savaşı bölgesel boyuta yayma hedefi taşımaktadır. Bölgesel bir savaşı ve çatışmayı önlemek için ‘’ Tek Çare İslam Birliği’’dir. 7 Ekim’den beri Dünya’nın gözünün içine baka baka, Gazze’de çocuk, kadın, yaşlı genç demeden soykırım ve etnik etnik temizlik yapan Siyonist İsrail ve bunlara adeta sessiz kalan İslam ülkeleri üç maymun oynama devam ediyor. İslam ülkeleri ve liderleri yaşanan bu hadiseler karşısında bir araya gelip, kan gözyaşı ve soykırımın önüne geçmelidir. 54. Hükümet Başbakanı Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN, İsrail, ancak güçten anlar. Nutuktan anlamaz ifadelerini beyan etmişti. Liderimizin dediği gibi kınama nutuk atma zamanı değil, İslam ülkeleri bir araya gelip İslam Birliğini kurmak zorundadır. “İsrail’le ticaret, Filistin’e ihanet”m 

7 Ekim’den beri yaşanan hadiseler karşısında, Dünya insan hakları savunucular ve Batı adeta sessizliğe büründü. Batı’nın bu ikiyüzlü politikası geçmişten beri aşina olduğumuz bir durumdur. Fakat İslam ülkelerinin aylardır kınamaların ötesinde bir adım atmaması, yaşananları sadece izlemesi ve hatta kimisinin ticarete devam etmesi Müslümanların vicdanını yaralamıştır. Ülkemiz de başta olmak üzere ticarete devam eden bazı İslam ülkeleri; İsrail’in işlediği tüm suçlara ortak olmuştur. Tekrar tekrar söylemekten bıkmayacağız. “İsrail’le ticaret, Filistin’e ihanet”dir. Ticaretin direk ve dolaylı olarak devam etmesi derhal son bulması gerekmektedir.
Bir kez daha en gür sesimizle haykırıyoruz; Bir Filistin vardı. Bir Filistin gene var ve daima var olacak.”


Anahtar Kelimeler: İslam Birliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.