ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 19.08.2024 14:35 Güncelleme: 19.08.2024 14:37

TBL Kaç Takımla Oynanacak?

Temsilcimiz Çayırova Belediyespor'un da yer aldığı Türkiye Basketbol Ligi yeni sezon fikstürü için kura çekimi yarın yapılacak.

TBL Kaç Takımla Oynanacak?

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yer aldığı Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde yapılacak kura çekimi öncesinde TBL Erkekler Ligi Yönetmeni İbrahim Daloğlu ligden çekilen ve henüz durumları netlik kazanmayan takımların akıbetine ilişkin tüm açıklamaların kura çekimi öncesinde yapılacağını belirtti. Bilindiği üzere Samsunspor maddi konuları aşamadığını açıklayan kamuoyu duyurusu ile ligde yer almayacaklarını kesinleştirmişti. İTÜ'ye devri ile ilgili süreci devam eden ancak netlik kazanmayan bir kulüpte Bornova Belediyesi Karşıyakaspor'du. Sürecin son durumu da yarın kura çekimi esnasında açıklanacak. Ayrıca gerek mevcut kadrosunu koruma yolunda gerekse dış transfer noktasında mali konuları aşamayan bir diğer kulüp olan Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor'un durumu da yarın belli olacak...

Kura Çekim Programı
10.00 kulüp temsilcilerin karşılanması
11.00 Türkiye Basketbol Süper Ligi Kura Çekimi
13.00 Türkiye Basketbol Ligi Kura Çekimi
15.00 Türkiye Basketbol 2.Ligi Kura Çekimi
17.00 Türkiye Basketbol Genç Erkekler Ligi Kura Çekimi
 

Kura çekimleri youtube TBF kanalından canlı olarak yayınlanacak…


Anahtar Kelimeler: Takımla Oynanacak?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.