Tarih: 28.11.2022 00:11

Tayfunlu Alaçatı Zirvede!

Bölgemizde Darıca G.B, Gebzespor ve Çayırovaspor formaları gi,yen Tayfun Keskinoğlu Alaçatıspor çatısı altında zirve mücadelesi veriyor.

Tayfunlu Alaçatı Zirvede!

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Alaçatıspor, deplasmanda İstanbul ekibi Ortaköyspor’u ilk yarıda bulduğu golle 1-0 mağlup etti.
Ligde oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 20 puanla günü lider tamamlayan Alaçatıspor, deplasmanda Ortaköyspor’u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.
Karşılaşmaya istekli ve hızlı başlayan Alaçatıspor, 45. dakikada bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda kontrollü futbol oynayan İzmir ekibi Alaçatıspor, zorlu geçen deplasmanda Ortaköyspor’u 1-0 mağlup ederek maç fazlasıyla günü lider tamamladı.

TAYFUN EN BÜYÜK SİLAHI

Alaçatıspor forması altında başarılı maçlara imza atan Tayfun Keskinoğlu İstanbul deplasmanında Bağçılarapor'a attığı gol ille Takımının İzmir'e 3 puan ile dönmesinde katkı yapmış oyunda kaldığı süre boyunca takımının en golcü ismi Umut Bartu'ya asistleri ile de zirve yolunda Akalaçatıspor'u  iddialı konuma getirmeye devam ediyor. Tayfunlu Alaçatı önümüzdeki hafta Çeşmespor ile karşılaşacak…
 


Anahtar Kelimeler: Tayfunlu Alaçatı Zirvede!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.