Tarih: 25.07.2023 09:01

Tavan fiyat zammı sonrası biletler ne durumda?

İç hatlarda tek yönde uçuşlarda uygulanan tavan fiyatın yaklaşık yüzde 43'lük artışla 1.150 TL'den 1.655 TL'ye yükselmesi sonrası gözler uçak biletlerine çevrildi.

Tavan fiyat zammı sonrası biletler ne durumda?

İç hatlarda tek yönde uçuşlarda uygulanan tavan fiyatın yaklaşık yüzde 43'lük artışla 1.150 TL'den 1.655 TL'ye yükselmesi sonrası gözler uçak biletlerine çevrildi.Bölgemizin en önde gelen turizm ve seyehat firması olan Fark Travel'in sahibi Mustafa Zorcu değerlendirmede bulundu.

Zorcu, “En yüksek bilet ücretinin 1650 TL'ye çıkarılmasının ardından yurt içi biletlerde fiyatların değişkenlik gösterdiği görüldü. Özellikle tatilcilerin yoğun olarak talep gösterdiği şehirlerde biletlerin kısa sürede tükendiği, bulunan biletlerin ise pahalılığı dikkat çekti.THY tarafında Anadolujet'in bilet ücretleri daha uygun olurken, THY'de ise yer bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Pegasus biletlerinde tavan fiyata daha yakın bilet fiyatları görüldü. Hem THY hem de Pegasus'un Ankara uçuşlarındaki fiyat uygunluğu ise dikkat çekti.”dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.