ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 28.05.2023 18:56

Taraftardan Çiftçi'ye Otobüs Talebi

Çayırova spor tarihinin en önemli spor olayı olan ÇESK'in Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne yükselmesinin ardından şampiyonluk kupasını kimin alacağının belli olacağı maçta taraftarlar tarihe tanıklık etmek istiyor..

Taraftardan Çiftçi

Çayırova Belediyespor BASKET Takımı'na gönül veren taraftarlar Ataköy Ahmet Cömert Salonu'nda oynanacak şampiyonluk maçında takımını yalnız bırakmak istemiyor… Bu maçta takımına tribün desteği vererek şampiyonluk kupası kaldırma coşkusuna ortak olmak isteyen bölgemiz sporseverleri, "Belediye bu maça araç tahsis edecek mi? sorularını haber merkezimize yöneltmeye başaldı. Bu konuda belediye yetkilileri henüz bir açıklama yapmazken, organizsayondan sorumlu  idari koordinatör Okan Gençoğlu'nun bu konuda Başkan Bünyamin Çiftçi'den bir görevlendirme alıp almadığı merak ediliyor… Çayırova Belediyespor BASKET Türkiye Basketbol 2.Ligi'ne çıkarken Balıkesir'de yine Kapaklıspor ile şampiyonluk maçına çıkmış 13 sayı geride götürdüğü maçı 3.periyot ve son çeyrekteki çıkışı ile aleyhine çevirmiş ve şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Balıkesir'de oynanan karşılaşma için Çayırova Belediyesi, sporseverleri Balıkesir'e getirmek üzere araç organizasyonu gerçekleştirmişti… Gözler şimdi yine aynı rakiple bu kez bir üst ligin şampiyonluk maçı için araç organizasyonu yapılıp yapılmayacağına çevrildi.


Anahtar Kelimeler: Taraftardan Çiftçi' Otobüs Talebi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.