GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 13.04.2023 21:30 Güncelleme: 13.04.2023 21:40

Tahsin Tarhan Muhtarlara Veda Etti

3 dönemdir Kocaeli Milletvekilliğ görevi yürüten 14 Mayıs seçimleri öncesi aday listesinde yer alamayan Tahsin Tarhan bu akşam kendi otelinde verdiği iftar yemeğinde muhtarlardan helallik istedi.

Tahsin Tarhan Muhtarlara Veda Etti

 Bayraoğlu Hegsagone Hotel'de düzenlenen iftar yemeğine Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Gebze CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Dilovası CHP İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, partilerin yöneticiler, kadın ve gençlik kolları başkanları ve mahalle muhtarları katıldı. İftar yemeği sonrasında CHP'nin ilçe başkanları sırayla selamlama konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Kürsüye son olarak çıkan Tahsin tarhan, gebze'nin il olma konusundaki beklentisini Nail Çiler ve Serap Çakır'ın hayata geçireceğini belirtirken, “Ben görev sürem bıyunca bunun mücadelesini verdi. Şimdi onlar neticeye ulaştıracaklardır.”dedi. Milletvekilliğ görevi boyunca muhtarlar dahil, ulaşım, sanyi, eğitim, sağlık konularında soru önergeleri verdiğini ve birçok çalışma içinde bulunduğunuda belirten Tarhan son olarak muhtarlara “Hakkınız Helal Edin” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Tahsin Tarhan Muhtarlara

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.