Tarih: 01.09.2024 16:52 Güncelleme: 01.09.2024 16:58

Sular Altında Kalan Çayırovalılar Baran Aydın'a Dert Yandı

Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, yağış sonrası mağduriyet yaşayan vatandaşları dinledikten sonra Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi göreve davet etti.

Sular Altında Kalan Çayırovalılar Baran Aydın

Evleri, dükkanları ve araçları sular altında kalan vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli  ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, yaşanan mağduriyeti belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'ye aktararak, göreve davet etti. Aydın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi…

Çayırova Belediye Başkanını göreve davet ediyorum….!!! Vatandaş yine size ulaşamadı her zamanki gibi ve siz yine Çayırova halkını şaşırtmadınız. Kim benim hakkımda ne konuşmuş diye takip etmek yerine rica ediyorum Çayırovalı hemşerilerimizin sorunlarına çözüm sağlayın. Enerjinizi bu yönde kullanın rica ediyoruz .
11 ve 27 Temmuz'da yağan yağmur sonrası uyardık, evler su altında kaldı, esnafların dükkanları sular altında kaldı, mahallelerde logarlar patladı.Araçlar sulara gömüldü. 
Vatandaşa tavsiyemiz, 
Hava durumu takip edin, yağmur varsa kendi tedbirlerinizi kendiniz alın, yağmurluk, can simidi, ve şişme botunuzu alın. Esnaflarımız elinde çekpas ile hazır kıta bekleyin, boş kovalarınız hazırda bulunsun acil durumlar nedeniyle.Çünkü mevcut belediye başkanımızın bu konuyu görev süresi boyunca çözüme kavuşturamayacağı açık ve net belli. Yağmur sonrası kritik olan noktalar tespit edilseydi, gerekli tedbirler alınsaydı. Kentimizde bugün vatandaşlar mağduriyeti yaşamazdı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.