Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 29.08.2024 07:42

Subaşı Zaferi Kutladı

SUZE Perde Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Subaşı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Subaşı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Subaşı Zaferi Kutladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 30 ağustos, bir milletin tekrar ayağa kalktığı ve dirildiği bir tarihtir. Bir bütünlük içinde, Milli Mücadele ruhuyla aynı ülkü etrafında toplanılması ile bu büyük zafer atalarımızdan bize hediye edilmiştir.

Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.


Anahtar Kelimeler: Subaşı Zaferi Kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.