Tarih: 21.03.2023 19:53 Güncelleme: 21.03.2023 19:54

Sporun Zirvesinden Ferhat Yılmaz'a Tam Destek

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ferhat Yılmaz, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ı ziyaret etti.

Sporun Zirvesinden Ferhat Yılmaz

Siyasi kariyerinin yanı sıra, uzun yıllardan bu yana spor adamı kimliği ile de tanınan, geçtiğimiz haftalarda şampiyon olarak adını Amatör Süper Lig’e yazdıran Darıca Türkeli Gençlik Spor’da Asbaşkanlık görevi yapan Ferhat Yılmaz’a sıcak bir karşılama yapan Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, övgü dolu sözler sarf etti.


FERHAT YILMAZ’IN SİYASETTE OLMASI BÜYÜK AVANTAJ


Ferhat Yılmaz’ın aday adaylığından duyduğu mutluluğu dile getirerek kendisine ‘tam destek’ verdiğini vurgulayan Başkan Aydın, Yılmaz’ın Kocaeli’de sevilen ve sayılan bir isim olduğunu belirtti. Aydın, “Ferhat Yılmaz gibi değerli isimlerin siyasette var olması hepimiz için büyük avantaj. Çıkmış olduğu yolda kendisine gönülden başarılar diliyor, sonuna kadar yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullandı

 


Anahtar Kelimeler: Sporun Zirvesinden Ferhat Yılmaz' Destek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.