ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 25.07.2024 20:12 Güncelleme: 25.07.2024 20:32

Spor Kentinin Basket Takımı BEŞ'i oluşturamadı

3 sezonda bölgesel ligden Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselen, ilçeye heyecan ve coşku kazandıran basketbol takımı yeni sezon için hazırlıkları ve transferlerle iç açıcı görüntü vermiyor.

Spor Kentinin Basket Takımı BEŞ

Çayırova'ya kazandırılan dev projelerin başında gelen spor salonu ve sporcu fabrikası projesinin bir anlamı da Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çayırova Belediyespor Basket takımının iç sahalarında rakiplerişne vesahipliği amacı güdülüyor. Dev proje hızla ilerliyor ama yeni sezonda mücadele edecek basketbol takımında hazılıklar ve kadro yapısı için yönetim elini ağırdan alıyor. Birçok takım günde 3 oyuncu ile imza atarak transferde önemli bir ivme kazanırken temsilcimizin iç ve dış transferlerle sahip olduğu oyuncu sayısı maça çıkacak beş sayısına dahi ulaşmadı. 

ALINAN OYUNCULAR TARTIŞILIYOR
Dış transferde Çayırova Belediyespor'a kazandırılan basketbolcuların önceki sezondaki istatistikleri, sürekliliği olmayan özellikleri nedeniyle hedefe oynayacak bir takım kurgusu yapılamadığını gündeme getirdi. Son olarak Eray Gündoğdu'yu renklerine bağlayan Çayırova Belediyespor Basketbol takımının bu transferi de takımı yakından takip eden basketbolseverlerin ilginç yorumlarına neden oldu. Bilindiği üzere Eray Gündoğdu geçen sezon Süper Lig takımlarından Samsunspor ile sezona başlayıp,  TÜrkiye Basketbol 2.Ligi'ne geçiş yaptı.  Ayrıca birçok takım yabancı transferini tamamlarken, temsilcimizde Diante Watkins'in yanına alınacak yabancı oyuncunun kulislerde dahi ismi geçmiyor.


Anahtar Kelimeler: Kentinin Basket Takımı ' oluşturamadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.