Tarih: 30.04.2022 23:08

Soylu'dan Başkan Bıyık'a taziye ziyareti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün emniyet kemeri uygulaması için Kocaeli'ye geldi. Soylu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın hayatını kaybeden babası Ahmet Bıyık için de taziye ziyaretinde bulundu.

Soylu

“Bayramınız Kemerli Olsun" mottosuyla, Gebze uygulama noktasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile farkındalığı arttırmak amacıyla emniyet kemeri uygulaması gerçekleştirildi.. Soylu, Ramazan Bayramı nedeniyle alınan tedbirleri yerinde görmek için bazı illerde belirlenen noktalara ziyaretlerde bulundu. Kocaeli’de de Gebze uygulama noktasını ziyaret eden Soylu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın hayatını kaybeden babası Ahmet Bıyık için taziye ziyaretinde bulundu. Bıyık sosyal medya hesabıdan yaptığı paylaşımda,” Hakkın rahmetine kavuşan babam Hacı Ahmet Bıyık’ın vefatı nedeniyle bizlere taziye ziyaretinde bulunarak acımızı paylaşan İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ’ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum ”dedi.


Anahtar Kelimeler: Soylu' Başkan Bıyık' taziye ziyareti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.