Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 06.12.2023 23:57

Soyluçiçek Resmen Aday Adayı

CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek partisinden Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Soyluçiçek Resmen Aday Adayı

Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda belediye başkan aday adaylığını açıklayan Eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Sineması olmayan, 2007'den beri hastane özlemi çeken, Çayırova'da emanet verdiğimiz belediyeyi geri almak için aday adayıyım.”dedi.

Partisinin adayı olarak açıklanmasa dahi aday gibi aday seçilen arkadaşı ile kolkola sahalara ineceğinin sözünü de veren Cihan Soyluçike, Çayırova için geliştirdiği projeleri, plan ve düşünceleri aday adayı olan arkadaşları ile bir araya gelerek onlarla paylaşacağını da ifade etti. Soyluçiçek, “Çayırova'da yapılan bir hizmet yok. Taş üstüne koyulmuş bir taş yok. Ancak 2 Milyara yakın bütçesi var. Hiçbir hizmet yapılmadan bu paralar nereye harcanıyor. Sadece kendilerine yakın olan insanlar için dağıtılan ve reklamlara harcanan paralar var. Bu düzene bir son vermek için bu yola çıktım.”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Soyluçiçek Resmen Adayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.