AKTÜEL

AKTÜEL Haberleri
Tarih: 15.10.2022 11:46

Soyluçiçek Gaz Kesmedi

Eski Başkan Cihan Soyluçiçek hergün basın açıklaması yapıyor...Binali Eniş'ten henüz siftah yok.

Soyluçiçek Gaz Kesmedi

Sağlık sorunları nedeniyle CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'ndan önce istifa eden sonra ilçe başkanlığına tekrar aday olan sonra yarışmada yer alamayan Cihan Soyluçiçek hemen hemen hergün ayrı bir açıklama ile basında yer almaya devam ediyor. Adeta ilçe başkanlığı görevini sürdürüyor edasıyla CHP ve Çayırova adına basın açıklamalarını hazırlayan ve gönderen Cihan Soyluçiçek'e karşı mevcut başkan Binali ENiş'ten henüz bir basın açıklaması siftahı yok. 

 

Soyluçiçek'in son basın açıklaması ise şöyle..

"2023 seçimlerine oyumuzu katbekat arttırarak geliyoruz."
Hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Hem ilçe örgütlerimiz hem de bizler seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyoruz. Halkın takdiri bizi motive ediyor. Çünkü kime sorsak bizlere inancı tam. Türkiye'yi kurtaracağımızı, yeniden muasır seviyelere çıkartacağımızı çok iyi biliyorlar. Bu yüzden kamuoyu yoklamalarından da aşikâr olduğu üzere oyumuz katbekat artıyor.  Bu da bizi onurlandırıyor. Emekliye, memura, asgari ücretliye, öğrenciye, işçiye, yolsuzluğa uğrayana, adaletsizlik görene, şiddete uğrayana, haksızlığa uğrayana buradan söz veriyoruz. CHP varsa çözüm de var. Biz kazanacağız ve Türkiye kazanacak.


Anahtar Kelimeler: Soyluçiçek Kesmedi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.