Tarih: 13.05.2024 18:21

Son Kurban Mehmet Bayındır... Bir Bu Caddeye Çözüm Bulsun...

Çayırova'nın en işlek caddeleri arasında başı çeken Özgürlük Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin kesişen kavşağında meydana gelen kazaların sayısı esnaf ve vatandaşları vanından bezdirdi.

Son Kurban Mehmet Bayındır... Bir Bu Caddeye Çözüm Bulsun...

Uğur Mumcu Caddesi'nin bişr bölümünün tek yön olması ancak Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nden gelen araçların çift yönlü dönüş yapabiliyor olması araç kullanıcılarının kaza yapmasına sebebiyet veriyor. Bu noktada faaliyetlerini sürdüren esnaf, "günde en az 3-4 kaza olmadan gün bitmiyor" şeklinde ifadeleri ile meydana gelen kazalara tepkilerini dile getirdiler. Bugün meydana gelen kazada Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nden, Uğur Mumcu Caddesi'ne çıkmaya çalışan Çayırova Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bayındır ile bir motorsiklet sürücü çarpıştı. Kazada motorsiklet sürücüsü küçük sıyrıklarla kazayı atlatırken Mehmet Bayındır'ın aracının ön kısmında da hasarlar meydana geldi. Esnaf, "Birileri buradaki sıkıntıyı çözmezse her saat başı kaza yaşamaya devam ederiz." şeklinde yorum yaptı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.