DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 23.07.2024 18:45 Güncelleme: 23.07.2024 18:55

Son Görev İçin Çayırova'da Toplandılar

SiyasetAdamı Şenol Aydın'ın babaaannesi, Gebze'nin sevilen ismi Sait Aydın'ın annesi Sırma Aydın vefat etti. Cenaze namazı Çayırova Abdal Musa Cemevi'nde kılındı. Merhume memleketinde toprağa defnedilecek.

Son Görev İçin Çayırova

Bu akşam Gümüşhane Şiran'a nekledilecek olan Sırma Aydın'ın (92) cenezesi için Çayırova'da Abdal Musa Cemevi'nde cenaze namazı kılındı. Sait Aydın ve Şenol Aydın'ın acısını paylaşmak, Sırma Aydın için son görevini yapmak üzere Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali ENiş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, Gebze Belediye Meclis Üyesi Umut Aydoğdu ve Birol Elüstü, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Darıca CHP İlçe Başkanı Hüseyin Hüseyin Cihan Özaltan, Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, İşinsanı Okay Ağyol,  İşinsanı Vehbi Ergül, Çayırova ve Gebze Eski Meclis Üyesi Salih Işık, Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısı Aliihsan Kösali'nin yanısıra iş ve siyaset dünyasının öde gelen isimleri katıldı. Cenaze namazı sonrası katılımcılar Aydın ailesine taziyede bulunarak murhumenin cenazesini memlketine uğurladılar.

 


Anahtar Kelimeler: Görev Çayırova' Toplandılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.