Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 17.09.2024 21:16

SKANDAL

Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, Milli Eğitim Bakanlığının uygulamasını bir skandal olarak nitelendirdi. İşte Başkan Eniş'in açıklaması.....

SKANDAL

Milli eğitim bakanlığı skandal bir uygulamaya daha imza atıyor ve 2li öğretimin yapıldığı okullarda ders saatleri 30 dakikaya düşürülürken tekli öğretim yapılan okullarda ders saatleri eskisi gibi 40 dakika olacak. Çareyi yeni okullar yapmakta değil, eğitime çifte standart getirmekte bulan milli eğitim bakanlığı neyi amaçlamakta? Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi uygulamasını daha güçlü beklediğimiz bu çağda, adaletsiz, eşitliği bozan ve bazı çocuklarımızı diğer çocuklarımızdan daha az eğitim almaya zorlayan bu sistemi kabul edebilmemiz mümkün değildir.

CEBİNİZE DEĞİL ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIN

 Fuzuli harcamalarla kasaları boşaltan yetkililere çağrımız; kalitesi artması gereken eğitimi, gün geçtikçe çürümeye terk etmenize rağmen, karşınızda daha güçlü eğitim ve eğitimde fırsat eşitliği için daima çabalayacak bizler varız! Bu uygulamadan bir an önce dönün ve ceplerinize değil, çocuklarımızın geleceğine yatırım yapın!


Anahtar Kelimeler: SKANDAL

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.