Tarih: 26.05.2022 21:43

Sırasöğütler Sakinleri Ateş Püskürüyor

Darıca, Sırasöğütler Mahallesi Sakinleri, 406 ve 504 nolu halk otobüslerinin duraklara zamanında gelmediği, bu gecikmeler nedeniyle hastane randevularına geç kaldıklarını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ettiler.

Sırasöğütler Sakinleri Ateş Püskürüyor

Sırasöğütler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar halk otobüslerinin, zamanında mahalleye gelmemesi, d,isiplinsiz saat uygulamaları nedeniyle büyük tepki gösterdiler. Mahalle sakinleri, işimize, okullarına, işlerine ve hastane randevularına halk otobüslerinin düzensiz geliş ve gidişleri nedeniyle geç kaldıklarını ifade ettiler. Bu konuda mahalle muhtarlığına ve Büyükşehir Ulaşım Daire Müdürlüğü'ne defalarca başvuruda bulunduklarını ancak yine de halk otobüslerinin yaşattığı mağduriyeti sürdürdüğünü söylediler. Birçok kez hastane randevularına geç kaldıklarını, tedavilerini yaptıramadıklarını belirten vatandaşlar yetkililerden bu sorunun çözümü için çaba göstemelerini talep ettiler.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.