GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 26.11.2022 06:01

Sinopsuz Sinop Buluşması

Sinop Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Demircan yaptığı açıklamada CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sinopluları kullanarak CHP buluşması düzenlediğini belirtti.

Sinopsuz Sinop Buluşması

SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"SİNDEF CHP BULUŞMASI HAYIRLI OLSUN

Baştan beri CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile SİNDEF 'in Sinopluları CHP'nin arka bahçesi yapma fikrinin nasıl hayata geçtiğini hep birlikte bu akşam gördük.

Kıymetli Sinoplular kanunsuz ve yasal olmayan CHP siyasi oyunlarla SİNDEF'i taşeron olarak kullandığı bu organizasyonda sadece CHP'li belediyeler var. Sadece CHP Milletvekilleri var. Adı Sinop, SİNOP'un Sayın Valisi yok, diğer parti milletvekilleri yok, SİNOP'un İstanbuldaki en büyük sivil toplum kuruluşlarının başkanları yok, SİNDEF Dernek Başkanları ve CHP'liler var. Toplasan 300 kişi yok. CHP dışında başka partiden bir tane belediye başkanı, milletvekili yok.

Biz yapmış olsaydık kanunlar hukuk hiçe sayılıp CHP ve İBB eli ile CHP shovuna dökülmemiş olsaydı bugün orada tüm belediyelerimiz, valimiz, üniversitemiz, kültür müdürlüğümüz, Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD), Sinop Eğitim Vakfı (SEV), Küçükçekmece Sinop Spor başkanları ve diğer federasyonların başkanları kısacası tüm Sinop olacaktı. Tüm Sinoplular Hasan Dalkıran ve SİNDEF’e lütfen sorun.

Sinop Valiliği, Üniversite, Belediyeler, STK temsilcilerinin olmadığı hemşehri buluşması mı olur, bu kurumlar neden gelmedi? Çünkü bu organizasyon yasal değil...

Bugün Sinop tarihine Hasan Dalkıran ve SİNDEF'in , Sinop adını kullanarak CHP şovu yaptığı gün olarak geçecektir. Tarihin en az katılımlı etkinliği olarak tarihe geçecektir. Yasalara karşı kanunsuz bir şekilde yapılan bu etkinliğe Sinop Valiliği, Belediye Başkanları ve sivil toplum örgütleri gerekli tepkiyi vermiş , kanunsuz yapılan bu etkinliğe tepkilerini koyarak katılmamışlar , SİNDEF ve CHP'nin kirli siyasi oyununa Sinopluları alet etmelerine engel olmuşlardır. Bu açılışta bu fotoğraf karesinde gerçek niyet ortaya çıkmıştır.

Sinop kamuoyuna önemle arz ediyoruz.


Anahtar Kelimeler: Sinopsuz Sinop Buluşması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.