ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 15.01.2023 22:35

Sinir Harbi Zaferi

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 9.haftasında Üsküdar belediyespor ile İstanbul'da karşılaşan Çayırova Belediyespor BASKET rakibini mağlup etti.

Sinir Harbi Zaferi

Karşılaşmada görev alan Trabzon Bölgesi hakem triosu Alihan Civelek,Barış Öztürk ve Ünal Gündoğdu verdikleri kararlarla her iki takımın gergin anlar yaşamasına neden oldu. Özellikle Çayırova Belediyespor BASKET Takım Koçu Doğan Deniz'i saha dışına göndererek temsilcimizden tepki görürken dakikalar içinde evsahibi Üsküdar Belediyespor BASKET Koçu Tuncay Bostancı'yı ve oyuncu Uğur İşgören'i oyundan ihraç ederek tepkiler yerini sinir harbine çevirdi. Hakemler verdikleri kararlarla gerek temsilcimizin gerekse evsahibi takımın tepkilerine hedef olurken sahada zaman zaman gergin anlar yaşandı.

AYNI SENARYO ÇİZİLDİ
Karşılaşmaya her iki takım da dengeli başlayarak karşılıklı sayılar ile 6-6 geçilirken temsilcimizin oyuna ağırlığını koydu ve farkı 14 sayıya kadar çıkardı. Ancak ikinci periyotta temsilcimiz yine duraklama sürecine girerek rakibin eşitliği sağlamasına şans verdi.

NEFES KESEN İKİNCİ YARI
Son dönemde maça hızlı başlamasına karşılık 2. ve 3.çeyrekte rakibin oyun dengesine ayak uydurmayı gelenek hale getiren Çayırova Belediyespor BASKET bu maçta da aynı senaryoyu çizdiler. Farkı zaman zaman 10 sayıya taşımasına karşılık maçta kırılmayan ve mücadelesini sürdüren Üsküdar Belediyespor BASKET, dengeyi son çeyrek ortalarına kadar korudu. Bu çeyrekte iki takımın koçunun ihraç edilmesi ve evsahibi takım oyucusu Uğur'unda saha dışında kalması ile karşılaşma başka bir havaya dönüştü. Tamamen bir sinir haribi içinde tamamlanan karşılaşmadan galip gelmesini bilen temsilcimiz Çayırova Belediyespor BASKET oldu. Temsilcimiz ilk yarıyı 9 maçta 8 galibiyetle tamamlayarak 17 puanla lider tamamladı. 

 


Anahtar Kelimeler: Sinir Harbi Zaferi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.